Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Divers Design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Covor de incalzire
485 lei
Brand
2,5 mp
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Covorul electric autoadeziv BVF H-MAT reprezinta solutia ideala pentru sistemele de incalzire instalate in bucatarii, bai, garaje, etc.

Acest covoras incalzitor este utilizat in majoritatea cazurilor unde, datorita suprafetei reduse, sau criteriilor de confort, incalzirea prin pardoseala nu poate fi realizata altfel. Avantajul sistemelor de incalzire electrice fata de sistemele de incalzire traditionale este faptul ca acestea nu necesita semnificativ, nu este necesara instalarea unui cazan sau construirea unui horn sau unui depozit pentru combustibil.

Covorul incalzitor BVF H-MAT poate fi utilizat pentru sistem de incalzire principal sau pentru sisteme de incalzire secundare (suplimentare). Acest covor electric poate fi instalat rapid si foarte simplu. Dupa alegerea covorului cu dimensiunile potrivite si dupa intinderea acestuia pe pardoseala, se poate aseza imediat invelisul de pardoseala, gresia, respectiv in cazul garajelor sapa autonivelanta din beton.
Covorul electric reprezinta totodata o solutie ideala si economicoasa pentru toti care traim intr-un ritm intensificat, deoarece acest sistem este comandat de termostate reglabile, care pot receptiona atat temperatura covorasului incalzitor, cat si temperatura din incapere.

Avantajele covorului electric BVF H-MAT:

Instalare rapida si simpla
Realizarea sistemului de incalzire prin pardoseala si in incaperi unde acesta nu s-ar putea realiza din cauza spatiului util redus
Consum redus
Incalzirea incaperii intr-un interval redus de timp
Nivelul pardoselii este ridicat nesemnificativ fata de celelalte sisteme de incalzire prin pardoseala
Acest produs poate fi instalat atat cu adeziv pentru gresie termosensibila cat si cu adeziv rezistent la caldura (cautati produsele cu ambalaj "adeziv flexibil"), sau chiar si cu ciment autonivelant, aceasta solutie fiind recomandata in cazul in care covorul electric va fi instalat sub parchet.
Din Gura in Gura